LOVE YOGAS KLASSER

Love Yoga är en inkluderande yogastudio där din nyfikenhet är viktigare än din erfarenhet. Vårt fasta veckoschema är varvat med flöden, vila och andetag – allt för att skapa balans. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren är du välkommen på alla våra klasser, vi utformar alternativ som passar dig.

Du kan boka in dig på klass direkt här nedan, oavsett om du har något av våra medlemskap, klippkort eller bara vill komma på drop-in. Har du några andra frågor eller funderingar är du välkommen att maila oss på info@loveyogaumea.com så hjälper vi dig.

𖡩 HÖSTTERMINENS SCHEMA

𖡩 KLASSBESKRIVNING

𖡩 BOKA IN DIG PÅ KLASS

SCHEMA HÖSTEN 2021

MÅNDAGAR

17:15 – 18:15 Flöde med Maria (ojämna veckor)
17:30 – 18:30 Pilates med Marianne (jämna veckor)

TISDAGAR

12:00 – 12:50 Slow Flow med Maria
18:00 – 19:15 Yin med Fatima (ojämna veckor)
18:00 – 19:15 Yin med Pia (jämna veckor)

ONSDAGAR

12:00 – 12:50 Flöde med Maria
18:00 – 19:30 Dvala med Maria (ojämna veckor)
18:00 – 19:30 Dvala med Yvonne eller Pia (jämna veckor)

TORSDAGAR

12:00 – 12:50 Yin med Yvonne
18:00 – 19:15 Slow Flow med Miranda

FREDAGAR

11:30 – 12:20 Flöde + Shaking med Maria

Vi har ett maxantal på 12 st deltagare per klass för att du ska känna dig trygg och kunna hålla avstånd.

Höstterminens schema gäller 30 augusti – 19 december, med reservation för ändringar.

VÅRA KLASSER

DVALA

En återhämtande yogaklass där du med Restorative Yoga får hjälp att återställa nervsystemet och förankra dig i hjärtat. Vi stöttar upp varje position med klossar, bolster, bollar och band. Klassen Dvala är en del av Love Yogas koncept Vilans Medicin.

FLÖDE

Mindre här och där – mer här och nu. Här får du utforska dig själv i intelligenta och kreativa yogaflöden som skapar en medvetenhet och en känsla av ökad kommunikation genom kroppen. Klasserna varierar och inspireras av Embodied Flow™, Katonah Yoga™ och Virya™.

PILATES

Pilates är en fantastisk träningsform där man kommer åt den innersta kärnan, skapar styrka, smidighet och kroppskännedom. Pilates kan tränas av alla och fokus ligger, som alltid, på din egen kropp.

SLOW FLOW

En mjuk klass där du får navigera dig från ditt center och tillbaks igen. Förvänta dig långsamma, stärkande och inkännande rörelser sammanvävda med närvaro och andetag. Klasserna inspireras av Embodied Flow™, Embodied Yin™ och Somatic Stress Release™.

YIN

Yinyoga är en återhämtande, lugn och meditativ yogaform som passar alla. Positionerna anpassas efter deltagarna och vi tar hjälp av redskap för att stötta upp kroppen. Här får musklerna slappna av till förmån för kroppens yinpartier som är ligament, leder och bindväv. Varje position hålls under några minuter där du får praktisera medveten närvaro.

BOKA KLASS


KURSER & WORKSHOPS

Förutom de yogaklasser som vi erbjuder veckovis har vi även kurser, workshops och andra fördjupningar.

Du hittar allt vi erbjuder under kurser & workshops – där kan du läsa mer information om varje kurs/workshop samt hur du anmäler dig.