LOVE YOGAS KLASSER

Love Yoga är en inkluderande yogastudio där din nyfikenhet är viktigare än din erfarenhet. Vårt fasta veckoschema är varvat med flöden, vila och andetag – allt för att skapa balans. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren är du välkommen på alla våra klasser, vi utformar alternativ som passar dig.

Du kan boka in dig på klass direkt här nedan, oavsett om du har något av våra medlemskap, klippkort eller bara vill komma på drop-in. Har du några andra frågor eller funderingar är du välkommen att maila oss på info@loveyogaumea.com så hjälper vi dig.

𖡩 VÅRTERMINENS SCHEMA

𖡩 KLASSBESKRIVNING

𖡩 BOKA IN DIG PÅ KLASS

SCHEMA VÅREN 2022

MÅNDAGAR

12:00 – 12:50 Slow Flow med Maria

TISDAGAR

18:00 – 19:00 Pilates med Marianne (jämna veckor)
18:00 – 19:15 Flödet med Nanny-Maja (ojämna veckor)

ONSDAGAR

12:00 – 12:50 Flödet med Maria
18:00 – 19:30 Dvalan med Maria eller Yvonne

TORSDAGAR

18:00 – 19:15 Embodied Yin med Miranda eller Pia

FREDAGAR

11:30 – 12:20 Flödet & Shaking med Maria

SÖNDAGAR

18:00 – 19:15 Yin & Yang med Fatima, Maria, Miranda eller Pia

Vid färre än 3 st deltagare ställs klassen in.

Schemat gäller 9 januari – 30 juni, med reservation för ändringar.

VÅRA KLASSER

DVALAN

En återhämtande yogaklass där du med Restorative Yoga får hjälp att återställa nervsystemet och förankra dig i hjärtat. Vi stöttar upp varje position med klossar, bolster, bollar och band. Under klassen stöttas du av den japanska energimedicinen Reiki. Dvalan är en del Love Yogas koncept Vilans Medicin.

EMBODIED YIN

Embodied Yin™ är en läkande och meditativ yogaform med fokus på inre lyssnande och djupt kännande. De långvariga yinpositionerna låter musklerna slappna av helt så du kan dyka djupare in i kroppen och stimulera dina inre flöden (meridianer, bindväv, fascia och leder). Vi hoppas att du lämnar klassen med en känsla av ökad kommunikation och lugn genom kroppssinnet, eftersom du får öva på att hålla dig själv med närvaro och kärlek under klassen.

FLÖDET

Mindre här och där – mer här och nu. Här får du utforska dig själv i intelligenta och kreativa yogaflöden som skapar en medvetenhet och en känsla av ökad kommunikation genom kroppen. Klasserna varierar och inspireras av Embodied Flow™, Katonah Yoga™ och Viryayoga™.

PILATES

Pilates är en fantastisk träningsform där man kommer åt den innersta kärnan, skapar styrka, smidighet och kroppskännedom. Pilates kan tränas av alla och fokus ligger, som alltid, på din egen kropp.

SLOW FLOW

En mjuk klass där du får navigera dig från ditt center och tillbaks igen. Förvänta dig långsamma, stärkande och inkännande rörelser sammanvävda med närvaro och andetag. Klasserna inspireras av Embodied Flow™, Embodied Yin™ och Somatic Stress Release™.

YIN & YANG

En klass där vi flödar mjukt mellan stillhet och rörelse. Med hjälp av förkroppsligande asanas, pranayama, intuitiv rörelse och guidande musik bjuds du in till att lyssna och känna med hela kroppen. Med naturen som inspiration guidas du genom rådande säsong och kosmisk ordning. Klasserna inspireras av Authentic Flow™, Embodied Flow™, Embodied Yin™ och Somatic Stress Release™.

BOKA KLASS


KURSER & WORKSHOPS

Förutom de yogaklasser som vi erbjuder veckovis har vi även kurser, workshops och andra fördjupningar.

Du hittar allt vi erbjuder under kurser & workshops – där kan du läsa mer information om varje kurs/workshop samt hur du anmäler dig.