Reiki betyder “universell livsenergi”.

Reiki är en japansk modalitet av holistisk läkning som verkar multidimensionellt genom vår fysiska, mentala, emotionella och andliga lager. Den hjälper oss skapa en näringsrik grund för den inneboende förmåga av självläkning som vi alla bär på. Reiki hjälper till att balansera nervsystemet, släppa blockeringar och stagnation, lindra stress och smärta samt ge en känsla av komfort, mjukhet och lugn. Reiki är en katalysator för läkning som ökar känslan av helhet och välbefinnande. Det stöttar i din tur processen att förändra föråldrade uppfattningar eller tankemönster och öka din och intuition. 

Reiki är den universella energin som upprätthåller oss, som flödar genom allt, den gyllene tråden som förbinder oss till varandra och till naturen. Den som nästlar sig djupt in i vår kärna där kärlek och sanning bor.

Alla kan lära sig Reiki och det är ett fantastiskt verktyg för dig som arbetar med människor både i din yrkesutövning, eller för dig som vill dela med dig till vänner och familj. Du väljer själv hur du vill bygga upp dina kunskaper genom de olika nivåerna.

REIKI 1 – SHODEN

28 + 29 augusti 2021

REIKI 2 – OKUDEN

16 + 17 oktober 2021

REIKI MASTER – SHINPIDEN

21 – 24 oktober 2021