Bli medlem i Love Yogas Community.

Först och främst – till oss på Love Yoga är du välkommen precis som du är. Vi tror på det enkla och det långsammare, där valen är färre och mer omsorgsfulla.

Vi navigerar med hjälp av våra säsonger, kosmiska mönster och den känsla som finns bland oss. Allt detta mynnar ut i våra klasser, breathworks, workshops, frågeställningar och meditationer – för att du ska få precis vad du behöver just nu.

Du har möjlighet att välja mellan tre medlemskap eller 10-kort:
Härvarandet – kombinerar alla klasser på studion med vår virtuella studio.
Härvarandet Dag – kombinerar alla lunchklasser på studion med vår virtuella studio.
Hemmavarandet – helt onlinebaserat genom vår virtuella studio.
10-KORT – tio st klipp till våra lunch- och kvällsklasser.

Vi har skapat dessa medlemskap för att hjälpa dig att hitta en lättillgänglig och själ(v)utforskande rytm för din yogapraktik. Som kan flöda med vad som än pågår i ditt liv och hjälpa dig att lyssna till de insikter och idéer som väcks när du praktiserar.

Nedan kan du läsa mer om de olika medlemskapen:

HÄRVARANDET

I detta medlemskap ingår:

𖡩 Tillgång till alla våra klasser på studion.
𖡩 Full tillgång till vår virtuella studio.
𖡩 En Breathwork i månaden på studion.
𖡩 Inspiration i form av spellistor och workbook.
𖡩 Rabatt på övriga kurser, workshops och behandlingar.

Medlemskapets totala värde är cirka 6440 kr per månad.

Din investering: 555 kronor / månad.

HÄRVARANDET DAG

I detta medlemskap ingår:

𖡩 Tillgång till våra lunchklasser på studion.
𖡩 Full tillgång till vår virtuella studio.
𖡩 Inspiration i form av spellistor och workbook.
𖡩 Rabatt på övriga klasser, kurser, breathworks, workshops och behandlingar.

Medlemskapets totala värde är cirka 3600 kr per månad.

Din investering: 444 kronor / månad.

HEMMAVARANDET

I detta medlemskap ingår:

𖡩 Full tillgång till vår virtuella studio.
𖡩 Inspiration i form av spellistor och workbooks.
𖡩 Rabatt på övriga kurser, breathworks, workshops och behandlingar.

Medlemskapets totala värde är cirka 1200 kr per månad.

Din investering: 333 kronor / månad.

LOVE YOGAS 10-KORT

Love Yogas 10-kort är perfekt för dig som inte vet hur mycket du kommer att yoga under terminen. Du kan använda ditt klippkort för alla yogaklasser på schemat och yoga hur mycket du vill (kurser, workshops, breathworks, behandlingar eller andra evenemang ingår inte).

Love Yogas 10-kort gäller i fyra månader fr.o.m. inköpsdatum.

Din investering: 1600 kronor.

Love Yogas Virtuella Studio

Som medlem hos oss får du tillgång till en plattform online som uppmuntrar till rutin, repetition, vila och reflektion.

I den virtuella studion hittar du vårt klassbibliotek där vi samlar alla våra inspelade yogaklasser. I klassbiblioteket finns det över 40 st klasser med olika yogastilar och längd att välja mellan – allt från kraftfulla flöden och lugnare flöden till yinyoga, restorative yoga, breathwork och andningsmeditationer.

Förutom klassbibilioteket har vi även inspiration i alla olika former i den virtuella studion, som vilka klasser man kan kombinera, workbooks, spellistor samt rabattkoder. Det är även via den virtuella studion som du bokar allt som ingår i ditt medlemskap.

Är du nyfiken på hur det kan se ut i den virtuella studion får du ett litet smakprov här nedan. En skön morgonklass som öppnar kroppen och sinnet, och som bara tar tio minuter av din morgon.

FRÅGOR & SVAR

Hur fungerar betalningen för ett medlemskap?

Du betalar ditt medlemskap med betalkort och betalning sker via betaltjänsten Stripe. Du kan välja att betala ditt medlemskap månadsvis, kvartalsvis eller halvårsvis, medlemsavgiften reduceras om du betalar per kvartal eller halvår. Du väljer vilket betalalternativ som passar dig bäst när du när du köper ditt medlemskap och betalad medlemsavgift återbetalas ej.

 

Beroende på vilket betalalternativ du väljer för ditt medlemskap kommer det automatiskt ske en dragning från ditt betalkort för medlemskapet (varje månad, var tredje månad eller var sjätte månad).

 

Skulle du vilja byta betalalternativ för ditt medlemskap (månadvis, kvartalsvis eller halvårsvis), kan du göra du det via den virtuella studion under ditt konto.

Hur förnyas medlemskapet?

Medlemskapet förnyas automatiskt genom att det sker en dragning från det betalkort du angivit vid ditt köp. Dragningen sker beroende på det betalalternativ du valt för ditt medlemskap (varje månad, var tredje månad eller var sjätte månad).

Hur avslutar jag mitt medlemskap?

Du kan när som helst säga upp ditt medlemskap. Om du vill avsluta ditt medlemskap måste du göra det själv via ditt konto på den virtuella studion, medlemskapet avslutas alltså inte av sig själv när betalningsperioden är slut.

 

Avslutar du ditt medlemskap så träder detta i kraft efter att din pågående betalperiod avslutats. Inbetald medlemsavgift återbetalas ej.

Går det att byta från ett medlemskap till ett annat?

Vill du byta mellan något av våra medlemskap avslutar du ditt pågående medlemskap och köper det medlemskap som du vill byta till, allt via ditt konto på den virtuella studion.

Hur får jag tillgång till den virtuella studion?

När du genomfört din betalning skapas och skickas inloggningsuppgifterna till den mail du angivit när du genomförde ditt köp.

 

Får du inte ett separat mail med dina inloggninguppgifter inom några minuter efter ditt köp, kolla ifall mailet har hamnat bland din skräppost eller någon kampanjflik. Ifall du inte hittar åt mailet kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Hur gör jag för att boka klasser via mitt medlemskap?

All bokning av klasser, breathworks eller workshops som ingår i ditt medlemskap sker via den virtuella studion på bokningssidan. Där hittar du all information du behöver för att boka det som ingår i medlemskapet.

 

Kom ihåg att alla bokningar du gör är bindande och har olika avbokningspolicys. Avbokning görs via bekräftelsemailet som du fått i samband med din bokning.