Lägg din kropp att vila på en gräsplätt, en strandbit, i hängmattan eller på sängen och ta emot en dos energimedicin.

Under sommarmånaderna kan du boka Distansreiki samt Virtuell Breathwork 1:1 med Maria, tiderna finns tillgängliga för bokning här nedan.

Distansreiki (30 min) – 350 kronor.

Virtuell Breathwork 1:1 (75 min) – 750 kronor.

REIKI

Reiki är en japansk modalitet av holistisk läkning som verkar genom våra fysiska, mentala, emotionella och andliga lager. En behandling hjälper att släppa på blockeringar och stagnation, lindra stress, oro och smärta samt ge en känsla av lugn.

LÄS MER

75 MIN – 750 KR

BREATHWORK 1:1

Breathwork är en självläkande meditationsteknik där du med hjälp av ditt andetag får städa ur och synliggöra platser som behöver din kärlek och uppmärksamhet. Här används andetaget i ett speciellt mönster designat för att rensa kroppen från känslomässigt skräp.

LÄS MER

75 MIN – 750 KR

THAI YOGA MASSAGE

Thai Yoga Massage är en frigörande, läkande och transformativ massage som har sina rötter i ayurvedisk visdom och yoga. Under en behandling får du hjälp att släppa på spänningar för att öka energiflödet och kontakten genom hela kroppen.

LÄS MER

75 MIN – 750 KR

Energin från Reiki är kraftfull men ändå mjuk, subtil men effektiv, lätt och samtidigt djupgående. Reiki är en katalysator för läkning och ökar känslan av helhet och välbefinnande vilket i sin tur kan påbörja processen att förändra föråldrade uppfattningar eller tankemönster och öka din och intuition.

𖡩 Reiki har visat sig ha en bra effekt för att lätta på smärta, stress, sömnlöshet och ångest.

𖡩 Reiki hjälper till att återställa ditt nervsystem, vilket ger effekter som ökad närvaro och en lättare och klarare känsla i kroppen och sinnet.

𖡩 Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar “må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin och dels genom kroppens subtila energisystem.

𖡩 Reiki utförs genom att lägga händerna på kroppen intuitivt eller utifrån ett specifikt mönster.

𖡩 Reiki kan också göras på distans.

𖡩 Rei betyder “universell” och Ki betyder “livsenergi”.

Behandlingen görs på en massagebänk med värmedyna. Du är fullt påklädd under hela behandlingen.

Breathwork är en andningsmeditation som tar dig djupare in ditt undermedvetna och kan hjälpa till att frigöra känslor, minnen och bryta mönster som begränsar ditt liv. Med regelbunden Breathwork så ökar din intuition, självtillit och självkärlek, vilket i sin tur gör att du känner dig mer hemma i dig själv.

𖡩 Breathwork är en aktiv meditationsteknik som använder andetaget i ett speciellt mönster designat för att rensa kroppen från känslomässigt skräp.

𖡩 Breathwork kan förändra djupt programmerade mönster, depression, ångest.

𖡩 Breathwork ökar din intuition, hjälpa dig att komma åt din kreativitet och öppna ditt hjärta till att känna en ökad tacksamhet och självkärlek.

𖡩 Breathwork städar ur och synliggör platser som behöver din kärlek och uppmärksamhet.

Välkommen till en frigörande, transformativ och läkande behandling. Thai Yoga Massage är en frigörande massage som har sina rötter i ayurvedisk visdom och yoga. I hjärtat av Thai yoga massage och förkroppsligat i allt vi gör finns Metta – Kraften av kärleksfull vänlighet som finns i varenda cell av våra kroppar och i universum. Massagen kan beskrivas som meditation i rörelse och är en kombination av metta, beröring, stretching och närvaro.

Efter en behandling känner du dig förhoppningsvis och troligtvis djupt avslappnad och fylld av energi.

𖡩 Massagen hjälper dig att släppa på spänningar så flödet och kontakten genom hela kroppen ökar.

𖡩 Massagen hjälper nervsystemet att landa i en lugnare frekvens.

𖡩 Massagen stöttar din inneboende förmåga att läka och utvecklas.

Helkroppsmassagen görs på en madrass på golvet. Ta på dig mjuka kläder och förbered dig på en avslappnande stund.