HRIDAYAM

28 juni – 9 juli 2021

Välkommen till en brevkurs med dagliga självstudier för hjärtrummet.

Under dessa tolv dagar får du dagliga övningar för att stärka din inre linjering och samspela med naturen och energin av yang som sommaren för med sig. Sommaren är både ödmjuk och vild på en och samma gång, precis som du.

Hridayam är sanskrit och betyder hjärta. Den djupare meningen i ordet “det som ger näring till och läker hjärtat”. Hjärtats blomning sker när vi ger det uppmärksamhet, tid och ömhet.

Reiki 1 – Shoden

28 + 29 augusti 2021

I Reiki steg 1 (Shoden) får du lära dig hur du använder och jobbar med Reikins intelligenta energi. Du kommer att få din första initiering där du kalibreras till att ta emot Reikins energi, vilket är en fantastisk gåva som du kommer ha användning av livet ut.

Under det första steget läggs fokus på självläkning men du får också prova på och lära dig hur du ger reiki till andra.

REIKI FÖR DIN KÄNSLOKROPP

31 augusti – 26 oktober 2021

Välkommen till en serie själv-reiki där du får fördjupa dig i organ och meridianer med syfte att jobba med känslokroppen.

Kursen vänder sig till dig som är Reiki-utövare och vill förfina dina läkande kunskaper och framförallt bygga upp en stadig egenvård vägledd av Reikins energi.

Syftet med kursen är att öva på att förkroppsliga dina känslor, stimulera vävnaderna i dina organ och rensa dina energibanor så att du kan flöda bättre.

VILANS MEDICIN – Elementär Rörelse

24 + 25 + 26 september 2021

Välkommen till en hjärtfylld utbildning där du får utforska den eviga cykeln av yin och yang. Balans uppstår inte från den perfekta symmetrin mellan ljus och mörker utan den eviga cykliska naturen mellan de två.

Under den här kursen väver vi samman Yinyoga, andning, somatisk rörelse, funktionell anatomi, självmassage och insikter. Du får lära dig skapa förkroppsligande flöden såväl som att landa i vilande yinpositioner, med syfte att stötta energiflödet i kroppen.

Reiki 2 – Okuden

16 + 17 oktober 2021

I Reiki steg 2 (Okuden) får du fördjupa din kunskap och förståelse för Reikienergin, utveckla kontakten med din intuition och självläknin, samt lära dig att sända Reiki på distans.

Du får även tillgång till två nya symboler som riktar Reikins energi till mer specifika vibrationer.

Reiki Master – Shinpiden

21 – 24 oktober 2021

Reiki Master Teacher (Shinpiden) är en intensivkurs för dig som vill fördjupa dig i Reikins läkande energi och själv börja lära ut Reiki till andra.

Shinpiden betyder mysteriets lära och hjälper dig stärka din kontakt och öka din kunskap till Reiki.

VILANS MEDICIN – Restorative Yoga

6 + 7 november 2021

Välkommen till en självreflekterande och transformerande resa.

Under den här utbildningen får du lära dig grunderna i Restorative Yoga och det som jag kallar för vilans medicin. Medveten vila ger näring till ditt flödande rotsystem och expanderar din kapacitet att känna och vara med det som sker inom dig.