STRÖMMAR AV LJUS

4 december 2021

Under denna lördagsförmiddag guidar Maria och Charlotte dig genom dina strömmar av ljus och drömlandskap med hjälp av Breathwork, Yoga Nidra och Reiki.

Andetaget har en direkt relation till vår inre balans och kan agera som nyckel till känslor att få kännas fullt ut och händelser som lagrats att få röra sig ut kroppssinnet. Breathwork stimulerar och stärker energikroppen och bidrar till ökad intuition, stabilitet och klarhet. Yoga Nidra kan översättas till yogisk sömn och tillåter dig landa i djup avslappning och återhämtning.

Morgonen börjar med Breathwork och avslutas med en Yoga Nidra som hjälper dig fördjupa integrationen efter din upplevelse av Breathwork och förstärka flödet av livsenergi i hela ditt väsen. Du kommer även stöttas av den japanska energimedicinen Reiki.

Dina guider: Charlotte Nästén & Maria Östlund.

FÖR DIN STJÄRNNATUR

6 december 2021

Andetaget är ditt kraftfullaste verktyg för djup transformation, hur du andas påverkar ditt mående fysiskt, mentalt, känslomässigt och spirituellt.

Den här kvällen jobbar vi med Breathwork + Meditation, tekniker för att stilla sinnet, släppa kontroll och öppna upp för universums visdom.

Workshopen är en blandning av breathwork, energiarbete och andningstekniker – för att du ska kunna bearbeta känslor, läka och återhämta dig med hjälp av ditt andetag.

Din guide: Maria Östlund.

PRANASANNA BREATHWORK

14 december 2021

Låt kroppen få landa i en skön, kraftfull och stärkande känsla.

Pranasanna är en metod som är inspirerad av olika typer av andningstekniker som t.ex. Wim Hof, Kriya Yoga, Fire Breath och Orgasmic breathing. Den stödjer dig i att känna dig mer levande och mer i kontakt med din inre essens – det som är du. Andningen hjälper dig att expandera, och ger dig möjlighet att frigöra stagnerad energi och eventuella obalanser.

Andningstekniken förbättrar kroppens egna läkningsprocess, lugnar kroppen och ökar “må bra” – hormonet oxytocin. Under sessionen så kan du komma i kontakt med din glädje, sårbarhet, ilska och kraft.

Din guide: Linda Näslund.

Linda Näslund är utbildad andningsinstruktör och terapeut. Med sitt företag Mod Att Förändra vägleder hon sina klienter med en otroligt stor passion, för att de ska hitta in till sitt hjärta och deras sanna jag – där livsenergi bor. Linda anordnar Tantra Workshops, retreats och ger sessioner i bodywork.

STILLA

19 december 2021

Vintern är vår mest introverta årstid då kroppen precis som naturen skapar utrymme för stillhet och tomhet.

Men hur rättar vi oss till den energin då autopiloten som är inställd på att göra och hinna med kanske fortfarande är igång? Hur lyssnar vi till den inre konversationen och lämnar rum för det som uppstår i tystnaden utan att skrämmas av den?

Vi ses på mattan, bland tända ljus och likasinnade människor.

Dina guider: Maria Östlund & Agnetha Lindgren.

(Workshopen ingår i medlemskapet Härvarandet)

108 SOLHÄLSNINGAR

21 december 2021

Vi samlas i en förkroppsligande ritual för att tacka mörkret, välkomna vintern och ära ljuset. Under vintersolståndet kulminerar mörkret och markerar en vändpunkt där ljuset får födas från. Det är en tid att fira och bjuda in liv, ljus och flöde – och ära den soldrivna kraften som ger oss liv.

Under kvällen rör vi oss genom 108 solhälsningar i en individuell strävan med en ceremoniell anda stöttad av gemenskap. 1 står för dig, 0 för tomhet, och 8 för evighet – en sifferkombination som används i bön, mantra, yoga och heliga ritualer.

Vi gör de 108 solhälsningarna i fyra omgångar, med 27 st solhälsningar i varje, enligt Global Mala Projects. Första rundan dedikeras till personlig transformation och insikt. Andra rundan dedikeras till familj, vänner och de du har olösta konflikter med. Tredje rundan dedikeras till jorden. Fjärde rundan dedikeras till källan, tackasmhet och glädje. Allt avslutas med Savasana.

Dina guider: Maria Östlund & Miranda Persson.

(Workshopen ingår i medlemskapet Härvarandet)

NYÅRSYOGA

30 december 2021

Vi ärar ett avslut och firar en ny början.

Under 2021 har vi utmanats på både det personliga och universiella planet. Oro har legat som en tät dimma som skuggat våra sinnen under en stor del av året. Men som med allt annat så finns det ett slut, en markering där vi själva kan lösgöra oss från mönster vi skapat både omedvetet och medvetet för att ta oss igenom året. Här får du koppla från autopiloten och istället sätta dig i förarsätet för dina egna beslut och drömmar.

Vi möts dagen innan nyårsafton för mjuk yoga, shaking, dra tarotkort, meditera och andas.

Din guide: Maria Östlund.

HJÄRTLÄKANDE CEREMONI

6 januari 2022

Välkommen till en hjärtläkande stund med vila, pranayama och Reiki.

Med ceremoni, Reiki och Restorative Yoga får du landa, öppna och vara i hjärtats kända känsla. Under klassen får du en Heart Healing Attunement som är en djupgående och direkt riktad Reikienergi till ditt hjärtrum.

Din guide: Maria Östlund.

REIKI 1 – SHODEN

12 + 13 februari 2022

Shoden är det första steget i läkekonsten Reiki. Med rötter i den japanska shamanismen är Reiki en energimedicin som katalyserar kroppens självläkande förmåga.

Under det första steget blir du initierad till Reikins energi. Du får den första symbolen, ett kraftfullt mantra, Reikins fem principer och en guide till handplaceringar. Du får också lära dig om Reikins ursprung och utveckling, användningsområden samt grunderna i energiarbete.