ANDAS FÖR ATT MÖTA HÖSTEN

25 september 2021

Höstdagjämningen har just passerat och vi har skiftat från sensommar till höst. Från elementet jord till elementet metall. Metallelement initierar en rörelse inåt och ger oss en möjlighet att reflektera över vad vi vill bjuda in och vad vi kan släppa taget om. Precis som andetaget gör naturligt och hela tiden.

Metall är klart och skarpt och inspirerar oss att se kristallklart på vad vi tar in och vad vi låter passera genom oss. Från den utsiktsplatsen kan vi nå insikt, sätta hälsosamma gränser och bygga integritet.

Känslan för säsongen är tacksamhet för det vi har och en längtan och sorg för det vi saknar eller som gått oss förlorat. När vi fullt kan sörja en förlust så kan vi också fullt uppskatta vad som finns i våra liv.

Ingår för dig med medlemskapet Härvarandet.

EMBODIED YIN

25 september 2021

Välkommen till en fördjupning i Embodied Yin, elementet vatten och framförallt i din kreativitet.

Här får du nyfiket navigera genom det magiska nätverket av nervtrådar, energi och fascia. Tillsammans binder de dig samman och transporterar information och förnyelse till hela ditt system. Likt en näckros är du rotad i mörker flytande i ljus.

Med former som stöttar rotsystemet och elementet vatten som renar får du nära din inre ström av ljus.

Reiki Master – Shinpiden

21 – 24 oktober 2021

Reiki Master Teacher (Shinpiden) är en intensivkurs för dig som vill fördjupa dig i Reikins läkande energi och själv börja lära ut Reiki till andra.

Shinpiden betyder mysteriets lära och hjälper dig stärka din kontakt och öka din kunskap till Reiki.

VILANS MEDICIN – Restorative Yoga

6 + 7 november 2021

Välkommen till en självreflekterande och transformerande resa.

Under den här utbildningen får du lära dig grunderna i Restorative Yoga och det som jag kallar för vilans medicin. Medveten vila ger näring till ditt flödande rotsystem och expanderar din kapacitet att känna och vara med det som sker inom dig.

REIKI 1 – SHODEN

13 + 14 november 2021

I Reiki 1 (Shoden) får du lära dig hur du använder och jobbar med reikins intelligenta energi. Under det första steget läggs fokus på självläkning men du får också prova på och lära dig hur du ger reiki till andra.

Du kommer även att få din första initiering där du kalibreras till att ta emot reikins energi, vilket är en fantastisk gåva som du kommer ha användning av livet ut.