Tillbaka till alla evenemang

Schh…

  • Norrkällan i Vännäs Lägervägen 1 (se karta)

Schh…

Ett nästan tyst retreat

Söndag 7 april, 10:00-17:00

@ Norrkällan i Vännäs
(Lägervägen 1)


En heldag för tystnad, paus och närvaro

Här får du ge utrymme för vad som än behöver utrymme. Ge ljus till det som behöver komma upp till ytan. Ge en väg ut till det som sitter fast. Ge tillåtelse att låta saker vara som det är.

  • 
Vårvintern är gnistan som slungar oss ur mörkret. Naturen förbereder sig på att återfödas, dagarna är längre och ljusare och vi gör oss redo för att krypa ur vår dvala.

    Schh är ett ljud som används världen över för att lugna, trösta och stilla men kan också uppfattas att abrupt bli nedtystad. Här används schh med en kärleksfull röst och sätter tonen för vår nästan tysta dag tillsammans.

    Med en läkande sammansmältning av flödande yin, mjuk rörelse, meditation och breathwork får du påminnas om att lyssna till din inre natur.

    Hänge dig till nuet och vila med det som är. 

    Låt dagen forma sig själv.

    Här är du hållen. 

“Du är en fantastisk space holder och det var så vackert att se hur du skapade ett så tryggt och välkomnande rum för en grupp människor som inte känner varandra. Jag har varit på många retreats, men aldrig tidigare varit med om att deltagarna och energin i rummet varit så trygg från första början”


– Sofia P, deltagare på retreatet Vintervila december 2023.

Vad du kommer få uppleva:

  • En kraftfull andningsmeditation som öppnar portarna till ditt undermedvetna och de mönster som formar ditt liv. Förvänta dig en resa mot ökad emotionell frihet, där du tillåts känna och bearbeta känslor på ett djupt plan.

  • Minska ditt tankebrus och odla närvaro. Ge dig själv en stund av stillhet och en chans att återupptäcka lugnet som bor inom dig.

  • En läkande och meditativ yogaform med fokus på inre lyssnande och djupt kännande.

    Med en blandning av mjuka långa hållningar och intuitiv rörelse får du stimulera flödet genom kroppen samt reglera ditt nervsystem.

    Genom medveten närvaro, acceptans, visualisering och somatisk rörelse ökar möjligheten till direkt kända upplevelser, ett förkroppsligande. 

    Genom ett icke-dualistiskt förhållningssätt får du öva på att frigöra dig från att identifiera dig med tankar.

  • Under dagen får du välja om du vill skriva fritt eller utifrån frågeställningar om det som varit, är och det som kommer.

  • I en cirkel likasinnade delar vi berättelser och utbyter insikt och visdom med varandra.

    Vi lär oss om oss själva inte bara genom att dela, utan också genom att lyssna på andras berättelser. För många av oss finner vi att lyssnande är mer djupgående än att dela, det vi har gemensamt är trots allt alltid större än det som skiljer oss åt.

    Det är alltid valfritt om man ska dela eller inte.

  • I mitten av dagen tar vi en längre paus, där vi avnjuter en vegetarisk lunch tillsammans (ingår i priset för detta dagsretreat).

    Lunchen avnjuts i tystnad, vilket ger tillfälle att träna på att använda smaksinnet som ankare för medveten närvaro i nuet. Maria som guidar under dagen ger ett kort intro som hjälp för att lägga fokus på rätt plats.

    Kontakta oss om det finns önskemål om någon specialkost.

Din guide under dagen

  • Grundaren av Love Yoga.

    Maria skapar en varm, stöttande och välkomnande miljö som tar dig djupare in i ditt själ(v)utforskande.

    Hennes klasser, workshops och utbildningar uppmuntrar till själsligt sökande, kreativitet och inre styrka - så du kan möta livet så generöst du bara kan.

    Maria är utbildad yogalärare i Restorative Yoga, Embodied Yin™, Embodied Flow™, Viryayoga™, samt utbildar sig i Somatic Stress Release™ och Katonah Yoga™. Hon är också utbildad Breathwork Healer, Reiki Master Teacher och Thai Yoga Massör.

    Maria har studerat healing och yoga på olika ställen runt om i världen och har förfinat sin egen medicin under egna år av självläkning.

 

Norrkällan i Vännäs

  • Vi håller till på Norrkällan på Lägervägen 1, Vännäs.

    Norrkällan är en plats, präglad av inspiration från den Norrländska miljön med närhet till natur och friluftsliv. En källa att hämta kraft och energi eller finna inspiration från det norrländska naturlivet.

  • SÖNDAG 7 APRIL
    10:00-17:00


    Dagen kommer delas in i block med kortare pauser vid behov.

    I mitten av dagen tar vi en längre paus, där vi avnjuter en vegetarisk lunch tillsammans (vilket ingår i priset för detta dagsretreat). Kontakta oss om det finns önskemål om någon specialkost.

    Mer detaljerat schema kommer finnas när retreatet närmar sig.

  • Alla nivåer av deltagare är välkomna. Du behöver inga förkunskaper för att vara med, men förbered dig på att det bitvis kan bli en intensiv resa emotionellt.

    Breathwork rekommenderas dock inte för personer som är höggravida, har epilepsi eller hjärtproblem (hör av dig i förväg om detta innebär hinder för dig så hittar vi ett passande alternativ).

    Se gärna till att vara säker på att du vill delta före du bokar din plats. Anmälan är bindande (men platsen går att överlåta om du skulle få förhinder). Mer utförliga villkor finns länkade i sidfoten längst ner på sidan.

  • Pris för att delta på detta retreat är 1555 kr, vilket gäller för en person och inkluderar även lunch och fika under dagen.

  • Det finns två val:

    🎁 GÅVOBEVIS 1)  PERSONLIGT ANPASSAT + INSLAGET
    Du får ange namn på mottagaren + eventuell hälsning. Sen gör vi ett personligt anpassat gåvobevis, inslaget i ett fint paket, som kan hämtas på Love Yoga inom 1-2 arbetsdagar. Tillsammans med det får du även en liten bonusgåva (mer info kommer via mail).

    Pris: 95 kr

    💌 GÅVOBEVIS 2) DIGITAL PDF
    Du kan även få gåvobevis skickat till dig som PDF för egen utskrift.

    Pris: 0 kr

    GÖR SÅ HÄR
    Skicka ett mail till oss på hello@loveyoga.se efter avslutad bokning så löser vi önskat gåvobevis.

Boka här ↓

Våra dagsretreat blir ofta fullbokade – se till att säkra din plats i tid för att inte missa chansen.

Du kan välja "Pay Later" i sista steget av bokningen om du vill boka nu, men betala senare.

Föregående
Föregående
6 april

Yin x Maria

Nästa
Nästa
8 april

Yin + Reiki (Väduren)